All the small things…

E ciudat cum in ziua de azi trecem prin anumite lucruri/stari fara sa le pretuim, fara sa tinem cont de ele, ca si cum n-ar exista … Poate c-ar trebui sa apreciem mai mult persoanele care ne inconjoara, lucrurile din jurul nostru si nu numai. Ar trebui sa gandim pozitiv si sa vedem intotdeauna partea buna a lucrurilor[trebuie sa existe!], pentru ca altfel trece viata pe langa noi fara sa facem nimic, regretand lucrurile pe care nu le-am facut  si gandindu-ne “cum ar fi fost daca… ?”.
Ar trebui sa ne bucuram de fiecare secunda, sa trecem peste clipele grele din viata noastra si sa punem mai mult pret pe „amanuntele” din jurul nostru care ne fac viata mai frumoasa.Cand o persoana iti zambeste, ar trebui sa ii zambesti si tu inapoi, iar cand cineva te imbratiseaza nu ar trebui sa  consideri asta ca fiind un “simplu gest”, ci sa apreciezi mai mult ca cineva tine la tine si ca iti demonstreaza acest lucru. Cand cineva iti face un compliment ar trebui sa-i multumesti cu zambetul pe buze si sa nu stai sa te gandesti “ Oare  m-a mintit? Daca vrea doar sa se “dea bine” pe langa mine?”.
Poate ca in momentul asta sunt prea optimista, stiu ca nu sunt in masura sa dau sfaturi de genul acesta pentru ca nici macar eu nu fac ceea ce va indemn pe voi sa faceti, dar incerc… si merita!
Trebuie sa ne bucuram mai mult de aceste “maruntisuri” care ne fac viata mai frumoasa, trebuie sa apreciem mai mult lucrurile si persoanele din jurul nostru … pana nu va fi prea tarziu.

 

Dya

7 comentarii

Din categoria De toate pentru toti...

7 răspunsuri la „All the small things…

  1. patyanddya

    True dear!
    Uite, ca sa incepem de pe acum, eu iti dau un *hug* – acum tu trebuie sa mi spui cat de mult il apreciezi ;;)

    ~Paty~

  2. patyanddya

    pai ce mai stai?

    ~Paty~

  3. patyanddya

    Asta se demonstreaza pe parcurs!

    Dya.

  4. patyanddya

    I hope so.. ;;)
    -Dya.

Lasă un comentariu